Pren el control del simulador de vol.

Nom projecte:

YOKO+

Sector:

Aeronàutica i simuladors de vol

Client:

VirtualFly

QUÈ?

El YOKO és un control direccional d’aviació certificat per l’Administració Federal d’Aviació dels Estats Units (F.A.A). En ser un muntatge fet a partir de peces, aconseguint la màxima similitud a la sensació de volar.
Per tant, la idea del YOKO és ser un producte més a afegir en qualsevol dels plafons de vol de la marca.

COM?

Gràcies al seu sistema de guies lineal, el YOKO permet controlar l’eix del capçal de manera precisa, utilitzant menys espai però oferint un doble recorregut longitudinal, proporcionant així més realisme durant la simulació de vol.
El disseny d’aquest inclou un interruptor que permet moure la vista mentre es vola, sensors efecte hall en els dos eixos i interruptor de retall de la capçalera i el timó, el qual inclou també botons per parlar i activar o desactivar el pilot automàtic.
Sent capaç d’actualitzar instantàniament les habilitats de col amb només tenir entre les mans el YOKO.

PER QUÈ?

Dispositiu mecànic amb funció de simulador de control direccional per aviació, capaç de fer la sensació real d’un pilot d’aeronau, perquè coincideixi amb el rendiment desitjat, està dotat amb sensors d’efecte hall i la sensació i precisió exacte per fer el més real possible la simulació. Producte compatible amb altres productes similars del sector.