NOSALTRES

Inicis

CIMSTEC TECHNOLOGY, S.L. és una empresa familiar d’enginyeria mecànica fundada l’any 2016 a Manresa, com a resultat d’una sòlida trajectòria professional del soci fundador Salvador Haro Giralt.


L’avalen més de quinze anys d’experiència, esforç i dedicació en el desenvolupament de projectes d’enginyeria, disseny i fabricació de maquinària, posades en funcionament i coordinació de muntatges industrials.

Present i futur

L’empresa va néixer amb l’objectiu d’oferir serveis de disseny mecànic per a projectes de maquinària i automatitzacions industrials. 

Degut a les necessitats i encàrrecs dels nostres cients, en l’actualitat l’empresa s’ha anat transformat en fabricant de maquinària i equipament industrial a mida claus en mà, és a dir un servei d’enginyeria i producció global per sectors diversificats.

 Aquesta transformació ens ha portat al creixement i consolidació de l’empresa, fet que ens ha permès incorporar nou talent humà sumat a unes noves instal·lacions equipades amb noves oficines i amb 700m2 de superfície destinades al muntatge i la posada en funcionament de les màquines dissenyades a CIMSTEC. D’aquesta forma podem oferir un servei global i enfocat a les necessitat del client.

Els nostres valors

Una de les principals premisses de CIMSTEC son les de potenciar el teixit industrial de la comarca, tant a nivell econòmic com a nivell formatiu. Col·laborant majoritàriament amb clients i proveïdors locals així com formant a professionals de la zona.

La recompensa del nostre esforç i treball és veure com els projectes i productes encarregats pels nostres clients, milloren la producció, milloren l’ergonomia de les persones, fan viable un procés industrial o un nou producte, generen nous llocs de treball, entre d’altres factors humans i econòmics. En el procés de disseny i muntatge dels encàrrecs i necessitats del mercat, aconseguim generar formació, aprenentatge, talent i emprenedoria.rodona

Els nostres sectors

Una de les claus del nostre projecte empresarial actual i de futur, ha estat la diversificació dels sectors on hi estem presents. L’exigència i les particularitats de cada sector ens ha fet més forts, més competitius, amb més experiència i coneixement.

Estem present en sectors com l’alimentària, l’automoció i els seus auxiliars, la industria ceràmica, fabricants de vehicles, sector ferroviari, sector aeronàutic i simulació de vol , equipament a mida per la industria en general, màquina eina, equipament per la mobilitat de persones, entre d’altres.

Cada sector és un repte on ens exigeix especialització per esser competitiu.

El talent

L’equip de CIMSTEC està format per persones professionals, que fan viable l’assoliment dels requisits del mercat, dels clients i dels nostres valors.

El dinamisme i empenta dels nostres professionals fan viable el projecte d’empresa en la seva totalitat, millorant dia a dia amb sistemes de millora contínua en els processos interns de gestió, d’enginyeria i d’operacions.

El nostre equip està format per Enginyers mecànics, elèctrics, programadors, personal comptable i financer, muntadors mecànics i elèctrics.

També disposem de personal especialitzat en compres i arpovisionament.

Les nostres eines

Els nostre projectes els desenvolupem amb el suport de l’eina de disseny PTC Creo. Els esquemes elèctrics, neumàtics i hidràulics els desenvolupem amb el programari adient a cada secció d’enginyeria. La gestió la realitzem amb l’ERP Holded.

En l’àrea de producció, estem contínuament incorporant equipament, eines i material per facilitar el treball i oferir una millor qualitat en els nostres muntatges.

Sistema

El marc de treball que tenim implantat segueix la filosofia “agile”. En definitiva, validacions amb el client, entregues contínues i parcials, transparència, reduir el lead time. Un enfocament al client amb l’objectiu de treballar alineats d’inici a fi.

Depenent de la tipologia del projecte, ens basem en sistemes kanban, gantt, scrum, així com pinzellades del sistema Lean i QRM.

Intentem minimitzar la burocràcia i les reunions llargues amb l’objectiu de ser àgil en les entregues i validacions amb el client.

«El secreto del cambio no es enfocar toda tu energía en la lucha contra lo viejo, sino en la construcción de lo nuevo».

                                                                                                                                                                                                                                                         Sócrates

Que han dit de nosaltres...

L’art de la mecanica industrial el valor de mirar el futur sense oblidar els fonaments.

L'art de la mecànica industrial: el valor de mirar el futur sense oblidar els fonaments

Acaba la primera edició de l’Acceleradora d’empreses de la Catalunya Central.

Acaba la primera edició de l'Acceleradora d'empreses de la Catalunya Central

Teknia i HealthyQuay guayen el 3è premi Iniciatives de Desenvolupament Empreserial al Bages.

Tekniatest i HealthQuay guanyen el 3è premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages

Lulets, l’empresa manresana que converteix el cartró en una potent eina d’aprenentatge i gaudir de la familia.

Lulets, l'empresa manresana que converteix el cartró en una potent eina d'aprenentatge i gaudi familiar

 Visita’ns

Estarem encantats de poder rebre’l, escoltar-lo i ajudar-lo. També podrà veure les nostres instal·lacions i veure de primera mà els serveis que oferim.

I si  prefereix les xarxes socials, també podeu seguir-nos a LinkedIn  i consultar les nostres novetats presents i futures.