Màxima precisió en la simulació de vol.

Nom projecte:

SÈRIE NEO

Sector:

Aeronàutica i simuladors de vol

Client:

Virtualfly

QUÈ?

Una nova sèrie de formació d’aviació certificada per l’Administració Federal d’Aviació dels Estats Units (F.A.A). En ser un muntatge fet a partir de peces, es considera modulable i és important unificar el disseny entre les diferents parts del simulador.

Per tant, la sèrie consta del YOKO, del V3RNIO, etc.

COM?

Gràcies al seu sistema de guies lineal i el quadrant de l’accelerador, estan dissenyats per aconseguir una alta resolució i un control de l’eix del capçal de manera precisa, utilitzant menys espai però oferint un doble recorregut longitudinal, proporcionant així més realisme durant la simulació de vol.

Cada control està configurat a una alçada diferent i té un color diferent, igual que en els avions reals. Controls fabricats en un 95% amb metall. Sent capaç d’actualitzar instantàniament les habilitats de vol amb només tenir Virtualfly entre les mans.

PER QUÈ?

Dispositiu mecànic amb funció de quadrant d’acceleració i control direccional per aviació, capaç de configurar la força necessària i donar la sensació real d’un pilot d’aeronau, perquè coincideixi amb el rendiment desitjat, està dotat amb sensors d’efecte hall i la sensació i precisió exacte per fer el més real possible la simulació. Producte compatible amb altres productes similars del sector.