Garantint milers d’hores de formació de vol.

Nom projecte:

PLATAFORMA ONTOP

Sector:

Aeronàutica i simuladors de vol

Client:

VirtualFly

QUÈ?

ONTOP és un sistema fiable, robust i realista, pensat per garantir milers d’hores de formació de vol. És modulable i personalitzable, per aquest motiu ve amb diferents configuracions de cabina (estàtica o en moviment) i opcions en el seu interior.
És un simulador de vol personalitzable i escalable que creix conjuntament amb els seus plans.

COM?

La plataforma ONTOP és una plataforma de moviment dissenyada a mesura. Té un màxim de 20° de capçalera i balanceig amb una velocitat màxima de 20°/s, suportant un pes màxim del conjunt de pilot i copilot de fins a 250 kg. Inclou un botó de parada d’emergència en el que és pot accedir des de l’interior i l’exterior del simulador.

Aquest simulador de vol està pensat per la formació de vol i una inversió escalable, ja que ONTOP és sols la plataforma de simulació, però són necessàries altres parts per completar la realitat.

PER QUÈ?

Dispositiu mecànic amb funció de plataforma de simulació pensada per la formació de vol i una inversió escalable, ja que ONTOP és sols la plataforma de simulació, però són necessàries altres parts per completar la realitat. Producte compatible amb altres productes similars del sector.