L’eina per a millorar el procés productiu.

Nom projecte:

MÀQUINA VOLTEJADORA ELEVADORA

Sector:

Fabricants de vehicles

Client:

AUSA CENTER S.L.

QUÈ?

La màquina elevadora voltejadora, de dimensions 3674x1664x2254 mm està dissenyada per a facilitar i millorar el muntatge de components mecànics i hidràulics en la línia de producció. Permet a l’operari treballar en altures ergonòmiques amb l’ajust d’altura i mitjançant el gir, facilitar l’inserit i muntatge de components varis.

L’accionament de pujada i baixada es realitza mitjançant dues clavegueres sincronitzades mitjançant un motor reductor amb fre.
L’accionament de gir es du a terme mitjançant uns engranatges accionats per un motor reductor amb fre.

COM?

La màquina volejadora és capaç d’elevar a una velocitat aproximada de 100mm/S amb moviments mitjançant motorreductors de 0.75Kw.

S’ajusta en altura per a poder treballar de manera segura i ergonòmica permetin el gir de 360° per a poder muntar la hidràulica i components en la part inferior dels bastidors.

PER QUÈ?

El dispositiu mecànic que s’ha concebut per realitzar una funció especifica, ha estat una màquina elevadora voltejadora, capaç d’elevar 900 kg aproximadament.
Ha estat concebuda per a millorar el procés productiu de muntatge dels bastidors del client de diverses mides de manera gradual i controlada, permeten canviar la posició de les peces o conjunts per agafar la peça i donar-li l’ancoratge necessari.