Innovació per a assecar i planxar els pantalons fàcilment i ràpidament.

Nom projecte:

MÀQUINA D’ASSECAT DE PANTALONS

Sector:

tèxtil

Client:

TANDEM

QUÈ?

Innovació i pur futur, en l’assecament i planxat. Gràcies a la seva funció 2 en 1, on simplement subjectes els pantalons i així pots assecar i planxar els teus pantalons de manera automàtica i còmoda en tan sols uns minuts.
Adaptable per totes les talles gràcies a la funcional cremallera ajustable, aquest penjador et permet assecar i planxar peces des de la talla S fins a la XXL.

En la part superior davantera de la màquina, es troba un panell de control principal, amb diferents botons com el de l’inici del cicle, per aguantar o disminuir el temps d’assecament, parat per emergència…

COM?

La màquina està prevista amb un sistema de ventilació, unes resistències calentadoras, sistema de subjecció, sistema electropneumàtic i sistema de control. La geometria externa de la màquina s’assembla a un prisma de secció rectangular, l’estructura metàl·lica interna està coberta amb xapes externes per a carenar.

La màquina disposa d’una porta per la qual s’introdueixen els pantalons.
subjecten amb unes peces que s’estenen radialment mentre que per la part inferior se subjecten amb dues pinces i un sistema guiat que permet la regulació vertical.

PER QUÈ?

La finalitat d’aquesta màquina és assecar els pantalons d’una forma ràpida i còmoda per a tota mena de mesures gràcies a un sistema de subjecció ajustable mitjançant el bufat d’aire calent.