Instal·lació ceràmica complerta

Nom projecte:

DESAPILAT AUTOMATITZAT

Sector:

Indústria cerámica

Client:

Technical ceramics s.l.

QUÈ?

Solució per abastar diferents processos que formen part de les línies de producció de les ceràmiques, concretament relacionades amb el seu desapilatge. Entre ells, trobem el sistema de “tope”, sistemes de subjecció i manipulació de paquets d’expedició, alimentador de paper i de pallets, taula de cadenes i de banda, entre altres processos, per als quals hem dissenyat diferents solucions de maquinària industrial en funció de la necessitat.

COM?

La màquina està dissenyada tenint en compte el transport mecànic i pneumàtic, ja que està proveïda de solucions de transport com ara cintes, elevadors de catúfols o les nostres solucions de transport pneumàtic, permetent transportar les matèries de manera neta i automatitzada entre llargues o curtes distàncies.

També és capaç de classificar i separar les diferents matèries en funció del pes, granaria o forma, un procés freqüent en les empreses ceràmiques.

PER QUÈ?

Aquesta sèrie de mecanismes garanteixen la reagrupació de diferents files de materials sobre la taula i d’aquesta manera poder facilitar la tasca empaquetar els paquets d’expedició a través de transportadores de cadenes, a més a més d’utilitzar unes pinces de doble efecte, que permeten aproximar o separar les pales en funció de les capes que s’hagin de carregar.